Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ÚJABB FÉSZBÚK - TÖRLÉS BEJELENTÉSE

2019.10.03

facebook-felhasznalo-torles200.jpg

Tisztelt Olvasók!

Ezúton jelzem, hogy a mai napon harmadszor is letörölt a "NagyTesó". cryingangry

Fogalmam sincs, miért, semmilyen sértő bejegyzést nem tettem - elképzelni sem tudom, mi  a problémája.

Kiírta, hogy mindenféle hivatalos adataimat a személyazonosságom feltöltésével adjak meg, ami adatvédelmi törvénybe ütközik. Egyetlen vállalatnak sincs joga - főleg úgy, hogy azt sem tudjuk, valójában ki van a képernyő mögött - adatainkkal visszaélni.

A Fész súlyosan megsérti a törvényeket. Ezúton bejelentést tettem az Adatvédelmi Hivatalnak és lefotóztam, milyen adatokat akar jogsértő módon tárolni a rendszer. 

 

Aki olvassa, kérem jelezze az illetékes csoportokban, hogy nem vagyok elérhető, ossza meg ezt a bejelentést, a következő csoportokban:

Doramafan2016

ChiTaJa...

A többi nem aktuális.

Valószínűleg ezután soha többé nem leszek elérhető más módon, csak itt, így virtuális ismerőseimtől kénytelen leszek immáron örök búcsút venni! Ez az oldal hamarosan betelik.

 

Aki tudja (és akarja), írja meg az email-címemre a saját mail-címét, hogy írhassak neki (catherinak2018@gmail.com)

Ezt a mailt nem használom a Fész-en!

Köszönettel, mindenkit üdvözlök még utoljára,

Kata

Másik oldalam, melyen még elérhető vagyok: 

Kincsvadász - kincs, ami nincs

https://hisziapiszi.blogstar.hu/

Íme az adatkémek királya

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy a neved megerősítéséhez még el kell küldened nekünk egy dokumentumot a személyazonosításra használható iratokat felsoroló listánkról:

https://www.facebook.com/help/159096464162185?ref=cr

Kétféle módon segíthetsz nekünk megerősíteni a nevedet:

– küldj egy fényképet vagy beolvasott képet az egyes csoportban szereplő valamelyik dokumentumról; például jogosítványról, útlevélről vagy névváltoztatást igazoló hivatalos dokumentumról;

vagy

– küldj nekünk egy fényképet vagy beolvasott képet két különböző dokumentumról a kettes csoportból, például egy újság-előfizetési szelvényről és egy diákigazolványról, vagy egy bankszámlakivonatról és egy tagsági igazolványról.

Fontos tudni, hogy a Facebook-profilok személyes, nem üzleti célra szolgálnak, és magánszemélyeket képviselnek. Ha a profilod szervezetet, vállalkozást, márkát vagy eszmét képvisel, arra kérünk, jelezd nekünk, és akkor segíteni tudunk a profil alapján Facebook-oldalt létrehozni.

Köszönjük, hogy együttműködsz velünk a kérdés rendezésében.

A támogatási üzenetmappa új üzeneteinek megtekintése: https://fb.me/1HwH9yRF4oiGCvB

Üdvözlettel: (nincs aláírás!)

 

 

facebook-felhasznalo-torles200.jpg

Tisztelt Olvasók!

Ezúton jelzem, hogy a mai napon ismét letörölt a "NagyTesó". Megosztottam egy külföldi ismerősömtől egy képet, majd rámentem az oldalra, melyről ő osztotta meg ugyanezt, csak hogy megnézzem, mi is ez a társaság. Két-három perc múlva eltűntem. Lehetséges, hogy a törlés csak ideiglenes, de az is meglehet, hogy újra kell kezdenem ...

Aki olvassa, kérem jelezze az illetékes csoportokban, hogy nem vagyok elérhető, ossza meg ezt a bejelentést, avagy írjon nekem.

Köszönettel,

Kata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.