Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Animal World (C-film, 2018)

2018.07.05

5b3adbcba31033495a582fcb.jpeg

 

A nyár legnagyobb várakozását kiváltó produkciók egyikeként Han Yan „Animal World” című filmje a megnyitó napján a legnézettebb mozi lett.

 

A főszereplők Li Yifeng, Zhou Dongyu és Michael Douglas. A bemutató  június 29-én volt a kínai filmszínházakban - köztük több mint 500 IMAX moziban is.


A film közel 70 millió jüan (10,6 millió dollár) bevételt hozott csak a pénteki napon, és a becslések szerint legalább 500 millió jüan bevételt várnak tőle - a kínai filmadatbázis, a Maoyan szerint.
A japán művész, Nobuyuki Fukumoto "Ultimate Survivor Kaiji" című mangasorozatából készült adaptáció egy fiatalember története, ki jelentős mértékben eladósodott és kénytelen részt venni egy titokzatos szerencsejátékban egy hajón.


A rendező a mindössze 35 éves Han, aki 2015-ben egy rövid vígjátékkal futott be (Go Away Mr Tumor) és a legjobb idegen nyelvű film díját kapta meg az Oscar-átadón.

 

A vizuális effekteket a Weta Digital, egy új-zélandi cég alkotta, mely Peter Jackson (Gyűrűk Ura) igazgatása alatt működik.


A hónap elején a Netflix megszerezte a nemzetközi digitális jogokat a Kínán kívüli összes piacra…

Íme, az előzetes:

Forrás:ChinaDaily