Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Karamazov no kyodai - カラマーゾフの兄弟 (2013, Fuji TV)

2013.06.07

karamazov-j.jpg

Profil/Details

  • Cím/Title: カラマーゾフの兄弟
  • Cím/Title (romaji): Karamazov no Kyodai
  • Cím/Title (English): The Brothers Karamazov
  • Format: Renzoku
  • Műfaj/Genre: Misztikus dráma / Suspense
  • Epizódok/Episodes: TBA
  • Viewership rating: TBA
  • Csatorna/Broadcast network: Fuji TV
  • Sugárzás ideje/Broadcast period: 2013.01.12.
  • Vetítés ideje/Air time: Saturday 23:10

Tartalom / Synopsis

Magyar / Hungarian

Karasume városában a települést és környékét szinte egyetlen ember tartja kezében, a rettegett, kegyetlen és kíméletlen Kurosawa Bunzo, így nem véletlen, hogy nem is népszerű, sőt sokan gyűlölik őt. Elterjed a nézet, miszerint csupán három dolgot kedvel, az alkoholt, a pénzt és a nőket.

Bunzo három fia közül a legidősebb Mitsuru még első feleségétől született. Ám az alma nem esik messze a fájától, hiszen ő is az élvezetek rabja. Semmittevő munkanélküli fiatal, aki nem tud életével mit kezdeni, és nem képes önállóan talpra állni. Még az öccsének tetsző nővel is kikezd. Egy napon azonban úgy dönt, hazatér, hogy kikérje apjától örökségét. A próbálkozás azonban számára tragikus fordulatot rejt.

A második fiú, Isao már a második feleség gyermeke, de ugyancsak apja vére, még ha ez nem is szembeszökő módon mutatkozik meg. Hamar elmenekül a távoli fővárosba, hogy elkerülje a gonosz kárörvendő öreg kegyetlenkedéseit, és sikeres ügyvédként mintaéletet folytat. Belül azonban folyamatos gyötrődés az élete, hajtja a vágy, hogy bosszút álljon a sok gonoszságért, melyet apjától kapott. Kurosawa azonban pár napra hazaszólítja, hogy intézzen el neki egy jogi esetet.

Csak a harmadik, legkisebb fiú örökölte anyja angyali jóságát. Pszichológusnak készül, és éppen a negyedik osztályt végzi az orvosi egyetemen. Bár kollégiumban lakik a közelben, az ünnepek alkalmával ő is visszatér a házba.

Pár nap elteltével borzalmas gyilkosság veri fel a városka csendjét, Kurosawa Bunzo ugyanis rejtélyes gyilkosság áldozata lesz. A gyanú pedig fiaira terelődik. De vajon ki ölhette meg őt? Kinek állhatott érdekében? Kit hajthatott akkora gyűlölet, ami véres eseménybe torkollott?

Angol /English

"In the town of Karasume, most of the lands are owned by Kurosawa Bunzo, the head of the Kurosawa family and the owner of a real estate and construction company called 'Kurosawa'. Though Bunzo is much hated by the people of Karasume, due to his greed and profiteering ways, no one dares to stand up to him. The townsfolk came up with the saying, "Kurosawa loves alcohol, money and women".

Bunzo has 3 sons, the eldest being Mitsuru, who was born to his first wife. Followed by Isao and Ryo, who are the sons of his second wife, Shiori. Mitsuru is currently unemployed and is debt-ridden, and thus leads a miserable, tight lifestyle living together with Endo Kanako. While, Isao who graduated from a prestigious law school and passed his bar examinations in one sitting, is now working for a law firm in Tokyo. Ryo is studying to be a psychiatrist, and is now in his fourth year of medical school. He lives in a dormitory near his hometown.

One day, Bunzo is found dead in his bedroom, under very suspicious circumstances. The police rounded up all three sons, and brings them in for some voluntary questioning. The detective already knows each of their motives for killing Bunzo, where it all started 2 weeks before the murder at the Kurosawa family meeting... --Fuji TV" (Daddicts)

 

karamazovchart.jpg

 

Szereplők/Cast

További vendégszereplők/ Guests

Készítette/ Production Credits

Külső linkek/External Links

Hivatalos oldal/Official site

D.addicts - http://wiki.d-addicts.com/Karamazov_no_Kyodai 

Korábbi írásom:  

Dosztojevszkij, Fjodor Mihajlovics (1821-1881) / Фёдор Михайлович Достоевский

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fjodor_Mihajlovics_Dosztojevszkij

 

 Fordítás és szerkesztés: Catherina. A Wikipédián felhasználni, máolni szigorúan tilos!