Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

SS501 Park Jung Min - Párizsi koncert és interjú a koncert előtt (2014.01.27.)

2014.02.02

A KONCERT PÁRIZSBAN

2014.02.01.

01_02_2014_concert_park_jung_min_11.jpg

Február 1-jén , Park Jung Min tartott a koncert Párizsban. Ez volt a második állomása a " REVERSO TOUR " második állomása Európában, egy olyan koncertsorozat, melynek során a művész két személyisége, Park Jung Min és Romeo jelent meg.

A koncert a tehetséges zongorista, Choi Min Soo bemutatkozásával kezdődött. Bár a közönség azért érkezett a koncertre, hogy Park Jung Mint láthassa, Choi Min Soo mégis nagy népszerűségre tett szert saját remix értelmezéseinek köszönhetően: klasszikus darabokat (például a Canon Pachelbel és Vivaldi Négy Évszak című munkájából a Tél), valamint saját szerzeményeit adta elő. A  közönséget elbájolták a klasszikus rock hangok és ritmusok keverékével.
 

De hamarosan Park Jung Min-en volt a sor, hogy megjelenjék az ún. " Divan du monde "-on. Mintha kanapén pihenne, az énekes teljes nyugalommal adta elő dalait, és úgy fordult a közönséghez, mintha családja vagy barátai lennének az ott megjelent emberek. Az esemény szervezőivel megbeszélték, hogy semmiféle fal vagy akadály ne legyen, ami elválasztaná a nézőket a színpadtól, hogy a publikum közelebb érezhesse magát az előadóhoz.

Annak ellenére, hogy sötét és titokzatos aura vette körül Romeót ( a Japánban is előadásokon használt neve szerint) amint beszélni kezdett, nyugodt személyisége bontakozott ki a nézők előtt. Az énekes játékosan és tréfacsináló módon megpróbált beszélni franciául is.  

Ami az előadott műveket illeti, nemcsak a szóló dallamok hangzottak el (Not Alone , Give Me Your Heart , Beautiful, stb.), hanem koreai drámák betétdalai (köztük az Empress Ki nemsokára megjelenő kísérőzenéje) illetve az SS501 popcsapat dalai is. 

A koncert véget ért, Park Jung Min még külön köszöntötte a VIP jegyekkel rendelkező rajongókat, különböző nyelveken is beszélt hozzájuk (kínai és japán) , és megígérte nekik, hogy hamarosan visszatér. Az énekes következő napi állomása már Moszkva volt, ahol akoreai popsztárok közül elsőként mutatkozott be a B7Klan szervezésében. 

 

Fotos: Céline @ KAvenyou + kavenyou.com

INTERJÚ A KONCERT ELŐTT PÁRIZSBAN

PARK JUNG MIN

Forrás: [Traducción en español] kanojokhj.wordpress.com

pjmi.jpg

Park Jung Min az európai turné részeként Párizsban 2014.február 1-én tartott koncertje előtt  adott interjút lapunknak.  

A sokoldalú művész, Park Jung Min hamarosan megkezdi ez első európai koncertsorozatát, hogy találkozzon rajongóival. Az SS501, az Európában egyik legismertebb K- Pop csapat tagjaként - Európától Dél-Amerikáig, beleértve még többek között az Egyesült Államokat is - világszerte elnyerte a közönség szívét.   

Tehetségének és képességeinek köszönhetően (kezdve a színészet, a zenei felvételek szerkesztése/alkotása és elkészítése) lehetővé vált számára, hogy könnyen szólista legyen. Park Jung Min – sokszínűsége bemutatásának érdekében - létrehozta alteregóját, ROMEOt és több albumot is kiadott ebben az alakban.  

Coree Magazin: Ez első európai körútja. Gratulálunk! Hogy jött a projekt ötlete?
PJM : Köszönöm. Tudtam, hogy sok rajongóm volt Európában, annyi a tweet-et kaptam. Mindig is szerettem volna bemutatkozni Európában, így nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem van arra, hogy találkozzak a rajongókkal.


Coree Magazin: Hogy érzi magát az első koncerten Párizsban?
PJM : Nagyon ideges voltam az elején, de most már kényelmesebben érzem magam. Alig várom, hogy Párizsban láthassak mindenkit.

Coree Magazin: Úgy érezzük, sok meglepetésben lesz részük a koncerteken a nézőknek. Más –más meglepetésekkel készül attól függően, hogy éppen melyik országban lép fel?
PJM : Iiiiiiiiiigen .... Meglepetések az eseményre? Ezt mindenkinek saját magának kell megnéznie. Még nem árulok el semmit előre.

Coree Magazin: Ha már az országokat említjük, az a hír járja, járt már korábban Fanciaországban. Mi volt a legemlékezetesebb élménye Franciaországból?
PJM : Valójában voltam már Franciaországban tavaly nyáron, de csak Párizsban tartózkodtam. Nagyon otthonos hely, az emberek igen barátságosak. Emlékszem valakire, aki segített jegyet venni a metróállomáson az aluljáróban. Nekem sokáig tartott, de éreztem a nagy vendégszeretetet. Remélem, lesz még időm más városok megtekintésére is Franciaországban. 

Coree Magazin : Nagyon izgulhatsz a francia közönséggel való találkozás alkalmából – úgy is mint Park Jung Min és úgy is mint ROMEO. Úgy tűnik, mintha ez a ROMEO személyiséged másik fele lenne. Személyedből mely tulajdonságok a részei ROMEO alakjának is?

PJM : ROMEO a másik a Park Jung Min. A koncepció lényege egy fantázia szülte sötét egyéniség képe. A zenei stílus erőteljes rockos hangzásvilág energikus színpadi megjelenéssel. ROMEO és Park Jung Min a tökéletes ellenpontozásai egymásnak, ezt megtapasztalhatják a nézők a koncerttúrán.


Coree Magazin: Park Jung Min története nagyon érdekes. Bemutatkozott a színpadon egy zenekar részeként, majd musicalben és szólistaként is. Hogyan segítettek ezek a tapasztalatok abban, hogy azzá a művésszé vált, amilyen ma?
PJM : Ezek a tapasztalatok segítettek abban. Hogy megismerjem azt a zenei irányzatot, amit valóban szeretnék képviselni, és amit üzenetként szeretnék közvetíteni az emberek számára. A munkában most függetlenebb vagyok. 

Coree Magazin: Milyen mértékben szól bele a zene alkotás létrehozásába?
PJM : Minden területén részt veszek, az elejétől a végéig (a koncepció, a zenei stílus, stb.) . A dalok legnagyobb részét is magam írom.


Coree Magazin: Régen volt már, hogy elkezdte a karrierjét. Hogyan fejlődött azóta a zeneipar Dél-Koreában (K-Pop) ?
PJM : Sok tehetséges művész van Koreában és a világ minden részén részt veszünk a „Hallyu” (koreai hullám) terjesztésében. Hála az internetnek és a közösségi hálózatoknak, nincs határ, s a piac nyitottabb. Ennek eredményeképpen több lehetőséget látok a kulturális cserére, beleértve a zeneipart is.


Coree Magazin: Melyik a legemlékezetesebb élménye karrierje kezdete óta?
PJM : Minden egyes tapasztalatot értékesnek tartok .


Coree Magazin: Karrierje következő lépéseként mire számíthatunk?
PJM : Színészként aktívabb leszek, hogy az emberek különböző oldalaimról láthassanak.


Coree Magazin: Mint tudja, most ünnepeljük az új esztendőt. Eljött tehát az ideje annak, hogy fogadalmakat tegyünk 2014-re. Önnek melyek a kívánságai az újévre nézve?
PJM : Azt kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön a kívánsága és persze mindenkinek jó egészséget (beleértve magamat is). 

Forrás: http://www.coreemagazine.com (spanyol verzió)

 

Park Jung Min az európai turné részeként Párizsban 2014.február 1-én tartott koncertje előtt  adott interjút lapunknak.(COREE MAGAZIN)

Megjegyzés: A riporter magázó alakot használ!