Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lee Min-Ho Ázsia férfi istensége 2014-ben – a kínaiak szerint

2014.04.23


lmh-01.jpg

SZÜUL 2014/04/24

A múlt évben sok ifjú tehetség emelkedett fel és követte Lee Min Ho-t a csúcson. Ám mindezek ellenére a közkedvelt színész, a „Boys Over Flowers“ című dráma sztárja szilárdan tartja pozícióját, első helyét szerte Ázsiában.

A kínai média egyik orgánuma közvéleménykutatást tartott arról, kit is hívnának "Ázsia férfi istenségének" 2014-ben a nézők, és Lee Min Ho nyerte a megtisztelő címet. Ez különösen amiatt is figyelemre méltó, mivel nehéz fiatal ellenfelekre találhatott az EXO csapatából Kris vagy a „You Who Came From The Stars“ című drámában nagy sikert arató Kim Soo-Hyun személyében.  
 

A közvéleményt megkérdező társaság úgy nyilatkozott, hogy a választásnál nemcsak a megjelenésre koncentráltak a kérdések, hanem a különleges tehetség és a képességek is szerepet kaptak, sőt a kedves és barátságos jellem is.  

Lee Min Ho-ra 10 millió ember szavazott. A második helyen landoló EXO Kris 9,99 millió szavazattal követte őt, míg a harmadik Kim Soo-Hyun lett. A 4. helyet ugyancsak egy EXO tag, Tao szerezte meg 9,94 milliós közönséggel, míg EXO Lay a 10. helyen végzett 7,46 millió voksot kapott.

2014.04.24 http://world.kbs.co.kr/german