Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MBLAQ Lee Joon sajtótájékoztatója - An Actor Is An Actor aka Rough Play (2013.10.24.)

2013.10.25

 

rp2.jpg

 MBLAQ Lee Joon csak még jobban felizgatta a kedélyeket, fokozta a kíváncsiságot azzal a mondatával, hogy „a rajongók örülni fognak az új filmnek, melyben szerepel”.

 

 

 

 

Az „An Actor Is An Actor” című film sajtótájékoztatója Szöulban, a CGV-ben (Wangsimni, Haedang-dong) zajlott 2013. október 17-én. A színész – énekes a rendező Shin Yeon Suk társaságában nyilatkozott a filmről és annak hátterében álló történetről.

„A mű azoknak szól, akik pszichikai problémákkal küzdenek illetve azoknak, akiknek – bár jól élnek - ébresztőt kellene fújniuk saját maguknak”. – így Lee Joon.  „A prominens személyiségeket a nyilvánosság szeretete és nagy figyelme veszi körül, de másfelől ez a szeretet egy pillanat alatt semmivé válhat. Ha az emberek szeretnek valakit, annak képesnek kell lennie erre az érzelemre válaszokat adni".

A mozifilmben Lee Joon egy Oh Young nevű színházi művészt alakít, akiből top sztár lesz, mielőtt a mélypontra zuhanna. „Úgy gondolom, hogy Oh Young figurájával ellentétben én magam keményen dolgozom azon, hogy jól alakítsam az életemet. Már 100 éves koromig elterveztem, hogyan fogok élni.” – mondta Lee Joon. „Soha nem lesz olyan problémám, hogy hibát vétek, és reagálok arra a szeretetre, ami engem körülvesz”.

Az „An Actor Is An Actor” főhőse a semmiből kezdi pályáját, hirtelen a csúcsra jut, majd végül ismét a mélyben végzi és a semmibe jut vissza. A film premierje 2013. október 24-én lesz látható a koreai mozikban.

Forrás: CJ E&M enewsWorld és Visitkorea