Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

49 Days - 49일 - 49Il (K-dráma,2011)

2013.01.25

49-days-p1.jpg

 

Profil:

Történet /Synopsis:

Shin Ji-Hyun az eljegyzésére készül. A fiatal, gazdag családból származó, angyali természetű, ám gyermeteg lány választottja Kang Min-Ho. Autójával az országúton hajtva hatalmas balesetbe keveredik. Egy szerencsétlen sorsú, szegény sorban élő, életből kiábrándult nő,  Song Lee-Kyung épp öngyilkosságra készül az országúton és kilép egy kamion elé. Több autó rohan egymásba, köztük Shin Ji-Hyun kocsija is. Ji Hyun fékezéskor beleszalad az előtte összetört járműbe és hatalmas ívben pottyan az országútra. Pár perc múltán azonban feleszmél, körbenéz és meglátja önmagát saját autójában. Ekkor döbben rá: szellemmé változott. Testét kómás állapotban szállítják kórházba, ő pedig ugyancsak a mentővel tart… 

Nemsokára eljön egy halottért az „Időzítő”a kórházba és egy lifthez kíséri a szívinfarktusban elhunytat. A lift a Mennyekbe visz. Ji-Hyun azonban még nem kíván meghalni. Az Időzítő felajánlja neki, költözzön bele a szegény Song Lee-Kyung testébe, mikor az alszik.49 napja van arra, hogy találjon három olyan személyt, aki őszinte könnyeket hullat érte. Ha akad ilyen három ember, akkor visszatérhet az élők sorába és felkelhet a kómából, ám ha nincs ilyen, akkor vár rá a halál.  

Vajon megbirkózik-e Ji-Hyun a feladattal? Kik fognak érte könnyeket hullatni? Miért éppen Song Lee-Kyung a mennyek által kiszemelt test? Minderre választ kaphat, aki megnézi a sorozatot.           

Szereplők / Casting:

Song Lee-Kyung - Lee Yo-Won

Shin Ji-Hyun - Nam Gyu-Ri

Han Kang - Jo Hyeon-Jae

Kang Min-Ho - Bae Su-Bin

Időzítő - Jeong Il-Woo

Shin In-Jung - Seo Ji-Hye

Shin Il-Sik, Shin Ji-Hyun apja - Choi Jeong-Woo

Shin Ji-Hyun anyja - Yu Ji-In

Park Seo-Woo, Shin Ji-Hyun barátnője - Bae Geu-rin

Oh Hae-Won - Son Byung-Ho

Bang Hwa-Joon - Moon Hee-Kyeong

No Kyung-Bin - Kang Seong-Min

Cha Jin-Young - Yoon Bong-Kil

Ki Joon-Hee - Kim Ho-Chang

Ma Soon-Jung - Jin Ye-Sol

Ko Mi-Jin - Lee Jong-Min

Senior Időzítő – Ban Hyo-Jeong

Időutazó - Ban Hyo-Jeong

 

Külső linkek /External links:

http://asianmediawiki.com/49_Days_%282011-Korean_Drama%29

49-days-p2.jpg